Det här lär ta tid…

Vad är på gång?

Jag har äntligen fått tid att jobba på Månencyklopdien och det går stadigt framåt! Men jag har också upptäckt att det är ett mycket större jobb än vad jag kunde drömma om. Inte för att jag trodde att jag skulle få det klart på en helg, men jag räknade inte med att det fanns så här mycket att skriva om en manga.

För att ta ett exempel: jag har redan skrivit cirka 1000 ord på Sailor Venus karaktärsprofil och då har jag knappt skrivit en fjärdedel. Lägg till att jag har elva till lika stora karaktärsprofiler att skriva utöver det och en massa annat.

Insåg precis att det här lät väldigt martyraktigt och det är vekligen inte meningen. Fast sidan blir nog inte klart till jul som jag trodde när jag skapade den… Jag håller också på att läsa om mangan igen för att ha allt färskt i minnet. Detta tar också sin lilla tid, även om det är ett roligt arbete. 😉

Nåja, nu tänker jag tänker fokusera, ta en sak i taget och försöka bli klar med åtminstone en artikel i veckan. Min förhoppning för tillfället är det ska bli klart till nästa jul, vilket kommer att bli samtidigt som jag tar min examen! Jag hoppas att båda händelserna tillsammans ska bli startskottet för ett nytt kapitel i mitt liv.

Fram tills dess ska jag försöka sätta fart på bloggen och ha den färdig som sin egen entitet. Efter det ska jag försöka skapa mig ett bloggschema, där jag postar på bestämda dagar. Jag har också som mål att ha länksidan uppe till helgen.

Mycket navelskådning idag. ? Jag lovar att resten av bloggen blir mer intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *